Iedere 3e donderdag van de maand vindt de Aanschuiftafel plaats. Een regelmatig terugkerend event vol culinaire verwennerij. Esther kookt een wisselende ‘daghap’ waarvoor je gezellig aan kunt schuiven. Geen moeilijk gedoe of ingewikkeld menu vol toeters en bellen, maar gewoon goed en gezond eten voor een leuke prijs. Schuif gezellig aan en geniet samen met andere bezoekers van een ontspannen avondmaal.

De kosten bedragen € 15 per persoon voor tweegangen menu incl. koffie/thee met wat lekkers toe. Je rekent je maaltijd af bij het reserveren (via iDeal), eventuele overige drankjes reken je ter plekke af (bij voorkeur per pin of gepast contant).

Heb je zin om te komen eten? Geef je hier onder dan snel op, want er is beperkt plek! LET OP: we werken alleen op reservering.

Ps. Gezien het karakter van onze aanschuiftafels is het niet mogelijk om rekening te houden met individuele dieetwensen.

Er vindt geen restitutie plaats op aangeschafte tickets. Mocht je niet kunnen, dan staat het je vrij om een vervanger voor je gereserveerde plek te zoeken. Geef dat wel even aan ons door, soms staan er nog mensen op de wachtlijst.

Voor vragen kun je contact opnemen via ons contactformulier of 055-3016447.

Helaas hebben we moeten besluiten om de aanschuiftafels voorlopig af te lassen. Wij volgen hierin de opgelegde voorzorgsmaatregelen vanuit het RIVM. Graag tot later!

 

Benefiet Aanschuiftafel t.b.v. Charity Solid Shampoo Bars

Gezellig samen genieten van heerlijk eten, praktische leefstijl tips ontvangen én zwerf dieren in nood steunen?

Hoe tof klinkt dat? Geef je dan nu op voor onze speciale Benefiet Aanschuiftafel!

Deze gaan we organiseren zodra het weer mag (ivm ‘de maatregelen’) en staat volledig in het teken van Charity Solid Shampoo Bars. Deze stichting, onder leiding van Sonja Meijer, steunt diverse projecten voor zwerfdieren in Roemenië en Spanje. Zij doet dit onder andere door de verkoop van biologische haar- en gezichtsverzorging, waarvan de opbrengst maandelijks naar kleine, particuliere initiatieven gaat die zich inzetten voor zwerfdieren. Inmiddels heeft Sonja een enthousiaste klantenkring en profiteren vele mensen én dieren van haar tomeloze inzet en prachtige producten. Zo betaalt ze vele kilo’s hondenvoer, dekens, manden, medicijnen en zelfs medische apparatuur van de opbrengsten.

Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen! Daarom organiseren we een benefiet avond, waarvan de opbrengst naar Charity Solid Shampoo Bars gaat. Ik kook die avond een heerlijk vegetarisch driegangen menu voor je, waar je met de andere gasten van kunt genieten. Tijdens het diner geef ik (Esther) je leefstijl tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt, je mag me natuurlijk ook vragen stellen als je specifieke tips wilt.

De kosten voor deze avond bedragen € 50 per persoon. Dit is inclusief vegetarisch driegangen menu, drankjes en leefstijl adviezen. Hiervan gaat € 30 direct naar Charity Solid Shampoo Bars. Sonja zorgt dat de opbrengst wordt verdeeld onder de door haar persoonlijk geselecteerde stichtingen, die allemaal iets voor zwerfdieren en shelters doen.

Er is plek voor maximaal 16 personen, dus wil je hier bij zijn wacht dan niet te lang. Er zijn inmiddels al een aantal tickets verkocht. Vol is ook echt vol! De datum wordt ingepland, zodra ons leefstijlcentrum weer open mag.

Wil je wel bijdragen aan deze actie, maar wil je niet komen eten? Doe dan een vrije donatie via deze link

Wil je liever een heerlijke shampoo bar scoren om Sonja’s werk zo te steunen? Kijk dan op haar website voor het volledige assortiment haar- en gezichtsverzorging of op facebook voor haar maandelijke doelen.

 

Bestel hier je ticket(s) voor de Benefiet Aanschuiftafel

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0