Iedere 3e donderdag van de maand vindt de Aanschuiftafel plaats. Een regelmatig terugkerend event vol culinaire verwennerij. Esther kookt een wisselende ‘daghap’ waarvoor je gezellig aan kunt schuiven. Geen moeilijk gedoe of ingewikkeld menu vol toeters en bellen, maar gewoon goed en gezond eten voor een leuke prijs. Schuif gezellig aan en geniet samen met andere bezoekers van een ontspannen avondmaal.

De kosten bedragen € 15 per persoon voor tweegangen menu incl. koffie/thee met wat lekkers toe. Je rekent je maaltijd af bij het reserveren (via iDeal), eventuele overige drankjes reken je ter plekke af (bij voorkeur per pin of gepast contant).

Heb je zin om te komen eten? Geef je hier onder dan snel op, want er is beperkt plek! LET OP: we werken alleen op reservering.

Ps. Gezien het karakter van onze aanschuiftafels is het niet mogelijk om rekening te houden met individuele dieetwensen.

Er vindt geen restitutie plaats op aangeschafte tickets. Mocht je niet kunnen, dan staat het je vrij om een vervanger voor je gereserveerde plek te zoeken. Geef dat wel even aan ons door, soms staan er nog mensen op de wachtlijst.

Voor vragen kun je contact opnemen via ons contactformulier of 055-3016447.

Helaas hebben we moeten besluiten om de aanschuiftafels af te lassen t/m mei. Wij volgen hierin de opgelegde voorzorgsmaatregelen rondom het Corona virus, Bij Barkey is daardoor tot 1 juni gesloten. Graag tot dan!

In de tussentijd kun je wel gebruik maken van de Aanschuiftafel @home: heerlijke, gezonde en vers bereide maaltijden om af te halen. We draaien daar deze week een pilot mee om te zien of we hiermee tegemoet kunnen komen aan een behoefte. Op donderdag 2 april kun je een geurige curry komen afhalen, je vindt alle info hier.