Nieuw bij Bij Barkey is de Aanschuiftafel. Een regelmatig terugkerend event vol culinaire verwennerij. Esther kookt een wisselende ‘daghap’ waarvoor je gezellig aan kunt schuiven. Geen moeilijk gedoe of ingewikkeld menu vol toeters en bellen, maar gewoon goed en gezond eten voor een leuke prijs. Schuif gezellig aan en geniet samen met andere bezoekers van een ontspannen avondmaal.

 

VOL!!! Aanschuiftafel donderdag 19 september (18:00-19:30): Buddha Bowl

Aanschuiftafel donderdag 24 oktober (18:00-19:30): Jamie’s VEG

VOL!! Aanschuiftafel donderdag 28 november (18:00-20:00): Vive La France!

Aanschuiftafel 16 januari 2020 (18:00-20:00): Veggie Feast!

Na de overvloedige december maand willen veel mensen in januari weer wat bewuster omgaan met hun eten. Nou, dat treft, want de aanschuiftafel van januari staat in het teken van Groenten. In soep, salade, gestoofd, gebakken, gepickeld of uit de oven, met groente kun je alle kanten op. Het menu van onze aanschuiftafel Veggie Feast is, zoals de titel al zegt, een feest voor oog, neus én smaak papillen!

Onze gerechten zijn geïnspireerd op recepten van bekende ‘Groenten-Meesters’ als Ottolenghi, Jamie Oliver en Niven Kunz. Tijdens de aanschuiftafel genieten van we van twee gangen, een voorgerecht en daarna heerlijke hoofdgerechten om te delen met je tafelgenoten. De salade met rode kool en mango op onderstaande foto staat in ieder geval op het menu!

De kosten bedragen € 15 per persoon voor tweegangen menu incl. koffie/thee met wat lekkers toe. Je rekent je maaltijd af bij het reserveren (via iDeal), eventuele overige drankjes reken je ter plekke af (bij voorkeur per pin of gepast contant).

Deelnemers van Verbeter je vitaliteit in 30 dagen krijgen € 2,50 op hun plek aan de aanschuiftafel op 16 januari. De gerechten passen prima in de bewuste leefstijl van dit programma. Wil je hier gebruik van maken, stuur dan even een mailtje.

Heb je zin om te komen eten? Geef je hier onder dan snel op, want er is beperkt plek! LET OP: we werken alleen op reservering.

Ps. Gezien het karakter van onze aanschuiftafels is het niet mogelijk om rekening te houden met individuele dieetwensen.

Er vindt geen restitutie plaats op aangeschafte tickets. Mocht je niet kunnen, dan staat het je vrij om een vervanger voor je gereserveerde plek te zoeken. Geef dat wel even aan ons door, soms staan er nog mensen op de wachtlijst.

Voor vragen kun je contact opnemen via ons contactformulier of 055-3016447.

Bij-Barkey-Apeldoorn-Aanschuiftafel-Januari-Groenten-Menu-Goede-Voornemens

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Barkey Aanschuiftafel
€ 15,00
Totaal