Heb jij altijd al willen weten wat je met homeopathie kunt doen bij dieren?

Ben je benieuwd welke (eenvoudige) klachten je zelf kunt behandelen bij je dier?

En welke homeopatische middelen je kunt inzetten bij jeuk, angst of een wondje?

Dan is de gratis lezing ‘Homeopathie voor dieren bij acute klachten’ echt iets voor jou! Op vrijdag 13 september komt Francis Dalebout (klassiek homeopaath voor dieren) naar Bij Barkey om te laten zien wat homeopathie kan doen voor dieren. Francis legt de basisprincipes van homeopathie uit, laat zien welke middelen je als EHBO kunt inzetten en ze geeft je tips en trucs welke klachten je zelf kunt behandelen en welke niet. Er is ruimschoots tijd ingeruimd voor vragen. Aan het einde van de lezing biedt Francis je de mogelijkheid om een sleutelhanger met EHBO-inhoud aan te schaffen, hierin vindt je 4 homeopathische EHBO-middelen en een flesje natuurlijke wondspray.

Bij-Barkey-Apeldoorn-Lezing-Homeopathie-dieren-Francis-Dalebout

Gratis

Vooraf aanmelden voor het bijwonen van de lezing is verplicht (vanwege beperkt aantal plekken). Francis biedt deze lezing gratis aan en de koffie/thee met lekkers krijg je van ons. Kortom, deze lezing kun je GRATIS bijwonen. Na afloop krijg je een leuke goodiebag mee naar huis.

Er is deze avond een donatiebox aanwezig voor Charity Solid Shampoo Bars. Deze organisatie zet zich in voor hulp aan zwerfdieren in onder andere Spanje en Roemeniƫ. Zij doet dit onder andere door verkoop van natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging voor mens en dier. We stellen een vrijwillige donatie voor deze organisatie zeer op prijs. Wil je meer weten over Charity Solid Shampoo Bars, kijk dan even op hun website.

Praktische info

Waar: Bij Barkey, Eendrachtstraat 31 in Apeldoorn

Wanneer: Vrijdag 13 september (19:30-21:00)

Kosten: GRATIS (let op, vooraf aanmelden via onderstaand formulier is verplicht)

Voor vragen over deze lezing kun je contact opnemen per mail of via 055-3016447.

 

Aanmelden