Natuurlijk wordt ook aan de inwendige mens gedacht en hebben wij een aantal arrangementen voor u samengesteld! Tijdens uw training, vergadering, workshop of meeting kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie/thee/water met zoete lekkernijen. Daarnaast kun u gebruik maken van een arrangement voor lunch, borrel of diner. Om uw gasten tussendoor nog even extra te verwennen, bieden wij mogelijkheden voor een ‘Healthy Snack’ moment.

Arrangementen voor bij uw vergadering of arrangement - Bij Barkey Apeldoorn

 

Om u een indruk te geven hebben wij een aantal voorbeeld arrangementen voor u samengesteld.

NIEUW: Food for Thought!

Wilt u ook fit en vitaal vergaderen? En aan het middagprogramma starten zónder after lunch dip? Genoeg energie en concentratie hebben de hele dag?

Dat kan! Kies dan voor ons nieuwe dagarrangement Food for Thought! Hierbij geniet u de hele dag van gezonde catering, waardoor u en uw deelnemers energiek en geconcentreerd de dag doorkomen. ’s Ochtends ontvangen we u met verse, gezonde baksels en de uitgebreide lunch bestaat uit diverse verse soepen, salades en vers fruit. Het middagprogramma onderbreken we met een Healthy snack naar keuze. Meer info en boekingen via 055-3016447 of mail.

Lunch Basis

Lunchbuffet met diverse broodjes, zoet en hartig beleg, schaal met handfruit en koffie/thee/water/melk.

Lunch Comfort

Lunchbuffet met diverse belegde broodjes, verse soep, schaal met handfruit en koffie/thee/water/melk.

Healthy Snack

Handfruit, dadelballetjes met kokos, plak bananenbrood, brownie of carrot cake bliss balls. Op verzoek kunnen ook hartige gezonde snacks worden geserveerd.

Uiteraard zijn dit slechts voorbeelden en is het mogelijk om dit naar wens aan te passen of uit te breiden met bijvoorbeeld salades, warme gerechten of borrelhapjes.

Mocht u andere (dieet)wensen hebben, zoals vegetarisch, veganistisch of oervoeding, schroom dan vooral niet om ons dit te laten weten. Samen zorgen we altijd voor een passende culinaire verzorging bij uw training of vergadering. Met een eigen voedingsdadviseur in huis is dat geen enkel probleem!