– Komen thuis de muren al op je af?

– Wil je graag rustig kunnen werken, maar is dat lastig met kinderen om je heen?

– Is het niet praktisch dat je partner aan dezelfde keukentafel zit te werken?

Dan hebben wij de oplossing voor je! Bij Barkey is momenteel noodgedwongen gesloten vanwege alle noodzakelijke RIVM maatregelen. Daardoor staat onze prachtige locatie leeg en dat is natuurlijk zonde! Daarom stellen we deze graag tijdelijk beschikbaar tegen onkostenvergoeding, zodat we andere mensen hiermee kunnen helpen in deze lastige periode.

In onze mooie, rustige vergaderruimte hebben we 2 werkplekken gerealiseerd die we beschikbaar stellen aan iedereen die rustig wil werken. Beide plekken zijn voorzien van een bureau met comfortabele stoel, WiFi en koffie/thee/water voorziening. Voor de nodige privacy zijn de plekken afgeschermd en uiteraard, volgens de voorzorgsmaatregelen van het RIVM, op ruime afstand van elkaar.*

Om het overzichtelijk te houden kun je Werkplek 1 of Werkplek 2 per dagdeel boeken tegen het speciale tarief van € 20 per dagdeel. Het Ochtenblok is van 8:00-12:00 en het Middagblok van 13:00-17:00. Tussendoor wordt er extra schoongemaakt, zodat iedereen zo hygiënisch mogelijk kan werken.

De werkplekken zijn beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:00-17:00 (voorlopig tot 1 juni). Boekingen zijn zelfstandig in te plannen via Calendly, na je boeking wordt je doorgestuurd naar de betalingspagina om je boeking definitief te maken.

Een werkplek boeken kan op onze Calendly pagina .

*Mocht je veel moeten bellen, geef dit dan even bij ons aan. Dan kunnen we indien nodig uitwijken naar een andere ruimte, mocht er een tweede gebruiker tegelijkertijd aanwezig zijn.