Een vergaderlocatie of een Leefstijlcentrum? Waarom niet gewoon allebei? Naast gastvrouw is Esther ook orthomoleculair voedingsadviseur en Master OERsterk Coach. Vanuit haar bedrijf Feniks Vitaal geeft ze advies en trainingen aan mensen die kampen met diverse gezondheidsproblemen, zoals darmproblemen en (chronische) vermoeidheidsklachten. Haar missie daarbij is om de zelfredzaamheid van mensen, ten aanzien van hun gezondheid, te vergroten. Haar specialisatie is de onbegrepen ziekte fibromyalgie.

Uit de wens om een zo compleet mogelijk aanbod aan gezondheids ondersteunende diensten aan te kunnen bieden, is Leefstijlcentrum Bij Barkey ontstaan. Naast Esther zijn hier ook een aantal partners actief, die diensten aanbieden ter ondersteuning van je gezondheid. Zodat je alle ‘hulptroepen’ onder een dak vindt, en de behandelingen elkaar versterken. Dat levert een prachtige synergie op, waardoor lichaam en geest snel weer in topvorm zijn.

Zo kun je stressklachten bijvoorbeeld goed behandelen met voeding en supplementen, maar misschien wil je ook wel ontspanningstechnieken leren. Of wil je een detox ondersteunen met behulp van complementaire behandelingen. Juist daarom is er voor gekozen om een multifunctioneel Leefstijlcentrum op te zetten. Als soort van ‘baken’ in de strijd naar betere gezondheid. Naast diensten vinden er regelmatig trainingen, workshops en lezingen op het gebied van gezondheid plaats, voor het actuele aanbod kun je terecht op onze Facebook pagina.

Een overzicht van de partners vindt je hier. Heb je ook interesse om partner te worden, dan vindt je hier meer informatie.

Feniks-Vitaal-Master-OERsterk-Coach-Esther-Barkey-fibromyalgie