In het Leefstijlcentrum zijn een aantal verschillende partners actief. Allemaal bieden ze diensten, workshops en trainingen om jou te helpen het heft zelf in handen te nemen en zo je gezondheid te verbeteren. Kies wat bij je past, dat is voor iedereen wat anders.

Het aanbod wordt de komende tijd verder uitgebreid, houd hiervoor onze website in de gaten!

 

Essies Culinaria

Esther Barkey-Jansen is OERsterk Coach i.o. en orthomoleculair voedingscoach. Vanuit haar praktijk Essies Culinaria begeleidt ze mensen met uiteenlopende gezondheidsklachten, zoals darm- en vermoeidheidsklachten. Orthomoleculaire geneeskunde stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, door er voor te zorgen dat het lichaam wordt voorzien van de optimale hoeveelheid nutriƫnten, vitamines en mineralen. Hierdoor wordt de balans hersteld en kunnen klachten verbeteren of volledig verdwijnen.

Na een uitgebreide intake wordt een passende behandeling samengesteld met voedings- en leefstijladviezen. Haar praktijk biedt ook mogelijkheden om bloed- of ontlastingonderzoeken uit te laten voeren.

Daarnaast is Esther eigenaar en gastvrouw van Leefstijlcentrum Bij Barkey.

Meer informatie is te vinden op de website van Essies Culinaria.


Barkey Cycling

Peter Barkey is gecertificeerd Spinning Instructeur. Binnen Leefstijlcentrum Bij Barkey biedt Peter individuele spinning lessen aan. Deze lessen zijn met name geschikt voor mensen die herstellende zijn van ziekte of in alle privacy aan het verbeteren van hun conditie en gezondheid willen werken. Tijdens de personal spinning lessen wordt gericht getraind op het duurzaam opbouwen van conditie en het versterken van lichaam (en geest). De trainingen worden individueel op maat samengesteld, naar gelang niveau en wensen.

Daarnaast is Peter eigenaar van Leefstijlcentrum Bij Barkey en geeft hij groepslessen bij verschillende sportscholen in Apeldoorn en omgeving.

Meer informatie is te vinden op de website van Barkey Cycling.

 


Guasha Oost

Marije Slijkhuis is Guasha therapeut en helpt mensen om blokkades in hun lichaam op te lossen. Guasha is een eeuwenoude Chinese techniek, waarbij met een speciale steen (bijvoorbeeld van jade) over de huid wordt geschraapt. Op plaatsen waar zich blokkades (afvalstoffen) bevinden, vormen zich rode stipjes op de huid. Deze verdwijnen met 3 tot 7 dagen vanzelf weer. De huid wordt hierdoor soepeler en de spieren zijn meer ontspannen. Meestal begint men op de rug, maar het is ook mogelijk om armen, benen en hoofd te behandelen. Doordat Guasha ervoor zorgt dat afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd, worden de cellen in het lichaam weer beter voorzien van zuurstof en voedingsstoffen.

Naast mensen behandelt Marije ook paarden (op locatie).

Meer informatie is te vinden op de website van Guasha Oost.


Heb je ook interesse om partner te worden van Leefstijlcentrum Bij Barkey? Meer informatie is hier te vinden of neem contact op via info@bijbarkey.nl of 055-3016447.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0