In het Leefstijlcentrum zijn een aantal verschillende partners actief. Allemaal bieden ze diensten, workshops en trainingen om jou te helpen het heft zelf in handen te nemen en zo je gezondheid te verbeteren. Kies wat bij je past, dat is voor iedereen wat anders.

Het aanbod wordt de komende tijd verder uitgebreid, houd hiervoor onze website in de gaten!

 

Essies-Culinaria-OERsterk-Coach-Apeldoorn-Esther-Barkey-KLEINFeniks Vitaal

Esther Barkey-Jansen is Master OERsterk Coach en expert in de preventieve leefstijlgeneeskunde. Daarnaast is ze ervaringsdeskundige op het gebied van fibromyalgie, want jarenlang kampte ze met heftige pijnklachten en chronische vermoeidheid. Ze weet dus als geen ander hoe de pijn alle energie uit je weg kan trekken (zowel fysiek als mentaal). Maar ze weet ook dat een OERsterke leefstijl hét verschil kan maken, ook voor jou! Met haar traject Regie over je fibromyalgie werkt ze samen met jou aan minder pijn, meer energie en beter slapen. Zo krijg jij de grip op je lijf én je leven weer terug!

Daarnaast is Esther eigenaar en gastvrouw van Leefstijlcentrum Bij Barkey en Essies Culinaria.

Meer informatie is te vinden op de website van Feniks Vitaal.

 


GoFitYourSelfBij-Barkey-partner-leefstijlcentrum-Ilona-Valkenburg-GoFitYourself

Ilona Valkenburg is personal trainer en helpt mensen om fit en vitaal te worden. Hiervoor biedt Ilona diverse trainingsmethodes aan, waaronder een-op-een trainingen, small group training, medische revalidatie training, ruiterfit of wielertraining. Ilona levert altijd maatwerk trainingen op ieder gewenst niveau, informeer eens naar de mogelijkheden!

Trainen is mogelijk op iedere gewenste locatie of lekker buiten.

 

Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina  van GoFitYourSelf

 


Guasha Oost

Marije Slijkhuis is Guasha therapeut en helpt mensen om blokkades in hun lichaam op te lossen. Guasha is een eeuwenoude Chinese techniek, waarbij met een speciale steen (bijvoorbeeld van jade) over de huid wordt geschraapt. Op plaatsen waar zich blokkades (afvalstoffen) bevinden, vormen zich rode stipjes op de huid. Deze verdwijnen met 3 tot 7 dagen vanzelf weer. De huid wordt hierdoor soepeler en de spieren zijn meer ontspannen. Meestal begint men op de rug, maar het is ook mogelijk om armen, benen en hoofd te behandelen. Doordat Guasha ervoor zorgt dat afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd, worden de cellen in het lichaam weer beter voorzien van zuurstof en voedingsstoffen.

Naast mensen behandelt Marije ook paarden (op locatie).

Meer informatie is te vinden op de website van Guasha Oost.


Heb je ook interesse om partner te worden van Leefstijlcentrum Bij Barkey? Meer informatie is hier te vinden of neem contact op via info@bijbarkey.nl of 055-3016447.