In het Leefstijlcentrum zijn een aantal verschillende partners actief. Allemaal bieden ze diensten, workshops en trainingen om jou te helpen het heft zelf in handen te nemen en zo je gezondheid te verbeteren. Kies wat bij je past, dat is voor iedereen wat anders.

Het aanbod wordt de komende tijd verder uitgebreid, houd hiervoor onze website in de gaten!

 

Essies Culinaria

 

Esther Barkey-Jansen is orthomoleculair voedings- en suppletie adviseur. Vanuit haar praktijk Essies Culinaria begeleidt ze mensen met uiteenlopende gezondheidsklachten, zoals darm- en vermoeidheidsklachten. Orthomoleculaire geneeskunde stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, door er voor te zorgen dat het lichaam wordt voorzien van de optimale hoeveelheid nutriënten, vitamines en mineralen. Hierdoor wordt de balans hersteld en kunnen klachten verbeteren of volledig verdwijnen.

Na een uitgebreide intake wordt een passende behandeling samengesteld met voedings- en leefstijladviezen. Haar praktijk biedt ook mogelijkheden om bloed- of ontlastingonderzoeken uit te laten voeren.

Daarnaast is Esther eigenaar en gastvrouw van Leefstijlcentrum Bij Barkey.

Meer informatie is te vinden op de website van Essies Culinaria.


EnerVí

Sinds januari 2017 geeft Marjan Kuiper trainingen in Access Bars, ook wel de Access Bars Class genoemd. Het werd haar al snel duidelijk dat de Bars en de andere tools van Access Consciousness haar passen als een handschoen en dat dit een waardevolle aanvulling is op haar aanbod in haar praktijk. Omdat Marjan mooie, soms spectaculaire, resultaten zag, besloot zij dat zij deze methode door wil geven aan zoveel mogelijk mensen. Bijvoorbeeld aan therapeuten en coaches en ouders. Zo kan iedereen deze techniek toepassen in hun praktijk of dagelijks leven.

Marjan heeft sinds 2006 een praktijk waar zij mensen ondersteunt in het ontdekken van hun eigen weten en zijn, en het maken van keuzes vanuit hen zelf. Zij heeft verschillende methodieken in huis die helpen bij het loslaten van stress, spanning, trauma, oude patronen en wat er nog meer in de weg kan staan bij het kiezen voor een leven dat je echt zelf wil.

Meer informatie is te vinden op de website van EnerVí.


Guasha Oost

Marije Slijkhuis is Guasha therapeut en helpt mensen om blokkades in hun lichaam op te lossen. Guasha is een eeuwenoude Chinese techniek, waarbij met een speciale steen (bijvoorbeeld van jade) over de huid wordt geschraapt. Op plaatsen waar zich blokkades (afvalstoffen) bevinden, vormen zich rode stipjes op de huid. Deze verdwijnen met 3 tot 7 dagen vanzelf weer. De huid wordt hierdoor soepeler en de spieren zijn meer ontspannen. Meestal begint men op de rug, maar het is ook mogelijk om armen, benen en hoofd te behandelen. Doordat Guasha ervoor zorgt dat afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd, worden de cellen in het lichaam weer beter voorzien van zuurstof en voedingsstoffen.

Naast mensen behandelt Marije ook paarden (op locatie).

Meer informatie is te vinden op de website van Guasha Oost.


Heb je ook interesse om partner te worden van Leefstijlcentrum Bij Barkey? Meer informatie is hier te vinden of neem contact op via info@bijbarkey.nl of 055-3016447.