Bij Barkey wordt gerund door ons, Peter en Esther Barkey-Jansen. Peter is geboren en getogen in de Zaanstreek en Esther is opgegroeid in de Achterhoek. Vanuit Apeldoorn ontvangen we met veel plezier uiteenlopende gezelschappen bij onze training- en vergaderlocatie  ‘Bij Barkey’.

 

Peter is in het dagelijks leven Hardware Designer en zorgt er daarnaast voor dat onze vergaderlocatie technisch tiptop in orde is. Esther is uw gastvrouw en zorgt er voor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw evenement. Haar HBO opleiding Facility Management, ruime werkervaring en culinaire belangstelling zorgen daarbij voor een stevige basis.

Onze vergaderlocatie kenmerkt zich door een informele, huiselijk sfeer; het besloten en groene karakter van de tuin sluit daar perfect bij aan. Als u bij ons bent, waant u zich in het bos, ver weg van de hectiek van de stad en het drukke zakenleven. Om die rust te waarborgen, huurt u bij ons altijd exclusief. Er vinden geen andere bijeenkomsten plaats wanneer u bij ons bent.

Graag tot zien bij ‘Bij Barkey’.

Peter & Esther Barkey-Jansen