Naast vergaderen of trainen, biedt Bij Barkey ook diverse teambuilding activiteiten aan. Wil je het dagprogramma aanvullen met een waardevolle activiteit voor je team of gezelschap, informeer dan eens vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor deze workshops:

Anti Stress Workshop

Schermen Workshop

Spiegelen met honden Workshop

 

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Goed om te weten: bovenstaande workshops vallen in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling vallen en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

 

Overige activiteiten

Wil je liever wat anders dan bovenstaande voorbeelden? Samen met activiteiten partner BuitenBusiness biedt Bij Barkey nog veel meer activiteiten op zowel onze vergaderlocatie als in de nabije omgeving.

Heb je meer interesse in een culinair avontuur tijdens een insectenproeverij? Of ben je nieuwsgierig naar de oerkreten van je collega’s tijdens een workshop haka (Maori dans)? Of wil je graag ontdekken waarom je collega kiest voor een sneeuwuil en jij voor een arend tijdens een workshop Vliegen met roofvogels?

Laat ons weten waar je interesse ligt en wij zorgen voor een passend voorstel. Voor een compleet overzicht met alle workshops, meer informatie of een offerte kun je een mail sturen via ons contactformulier.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0