Bij veel Nederlandse bedrijven hebben werknemers en werkgevers te maken met stress en hoge werkdruk. Maar wat is nu precies stress en wat is het  verschil met spanning? Hoe herken je stress bij jezelf en bij de ander en hoe ga je ermee om?

In deze praktische workshop ga je werk maken van je stress. Naast het theoretische kader kan je direct aan de slag met praktische oefeningen gericht op verbetering van lichaamsbewustwording en algehele ontspanning. Zo kan je opgebouwde spanning direct signaleren en laten verminderen. De workshop inspireert en spoort aan om een stressvolle werksituatie de baas te blijven. De methode werpt direct vruchten af en kan direct in de praktijk toegepast worden.

Deze workshop wordt verzorgd door een professionele anti-stress coach. Werkzaam als manager bij een groot mediabedrijf signaleerde zij dat stress een enorme invloed heeft op prestaties en ziekteverzuim. Haar achtergrond als fysiotherapeut en mindfulness coach zorgt voor een vernieuwende methode die bewezen effectief is.

Praktische informatie

De workshop duurt ongeveer anderhalf uur en kan zowel binnen als buiten gehouden worden. Bij deze workshop werken wij samen met BuitenBusiness. Voor meer informatie of een offerte kun je ons bereiken via het contactformulier.

 

Bij-Barkey-Heisessie-Anti-Stress-Workshop