Schermen is een bijzondere ervaring, erg leuk om te doen! Daarnaast is het ook prima in te zetten als trainingsinstrument voor bedrijven en organisaties. Onder begeleiding van ervaren professionals maak je kennis met alle faciliteiten van de schermsport. Indien gewenst kan een bepaald thema verwerkt worden en kunnen opgedane ervaringen tijdens het schermen vertaald worden naar de werkvloer.

Na de kennismaking met de Floret, Degen en Sabel ontvang je een passende uitrusting. Wanneer iedereen de maskers op heeft en de vesten aan, is het tijd om de degens te kruisen. Het aanleren van de grondbeginselen zorgt vaak voor een aantal hilarische momenten, echter het duel is een serieuze aangelegenheid. Het duelleren wordt zowel individueel als in teamverband uitgevoerd en wordt afgesloten met een Grande Finale! Welke deelnemer kiest een aanvallende tactiek? En wie heeft angst om de degens te kruisen? Je ontdekt er alles over tijdens de workshop schermen!

Tijdens de workshop schermen kan het accent op een bepaald thema gelegd worden. De benodigde concentratie en het masker zorgen ervoor dat eventuele andere maskers afgezet worden. Een goed moment voor trainers om de individuele deelnemers en het team als geheel te observeren.

Praktische informatie

De workshop duurt ongeveer anderhalf uur en kan zowel binnen als buiten gehouden worden. Bij deze workshop werken wij samen met BuitenBusiness. Voor meer informatie of een offerte kun je ons bereiken via het contactformulier.

 

Bij-Barkey-Training-Vergadering-Schermen-Workshop