Waarom spiegelen met honden? Honden zijn meesters in het lezen van gedrag, houding, emoties en intenties van mensen. Ze zijn eerlijk, oprecht en oordelen niet. Dit maakt ze ontzettend geschikt om mee te werken bij teambuilding en coaching. Hun speelse gedrag zorgt ervoor dat deelnemers snel zichzelf zijn, waardoor deuren geopend worden naar een onvergetelijke en authentieke leerervaring. Deelnemers worden op respectvolle wijze gespiegeld in wie ze werkelijk zijn. Zo ontdekken ze zelf waar hun ware kwaliteiten liggen.

Tijdens de oefeningen ervaren de deelnemers de invloed van hun gedrag op de hond. De coaches maken hierbij de vertaalslag naar situaties die dagelijks op de werkvloer kunnen plaatsvinden. Dit gebeurt op een respectvolle en opbouwende manier, teneinde een positieve bijdrage te leveren aan het team en de individuele deelnemers. Er wordt gebruik gemaakt van speciaal opgeleide honden om te dienen als spiegel van ons menselijk gedrag en communicatie. De coaches zijn professioneel opgeleid en gespecialiseerd om de vertaalslag te maken naar het bedrijfsleven.

Praktische informatie

De workshop duurt ongeveer anderhalf uur en vindt buiten plaats (in de directe omgeving van Bij Barkey). Bij deze workshop werken wij samen met BuitenBusiness. Voor meer informatie of een offerte kun je ons bereiken via het contactformulier.

 

Bij-Barkey-Training-Vergadering-Spiegelen-met-honden-Workshop