Bij Barkey biedt 3 verschillende vergaderruimtes aan. Voor kleine, informele groepen maar ook voor grotere gezelschappen. Afhankelijk van de gekozen ruimte en zaalindeling is globaal plaats voor 2 tot 14 personen. Bij een theater opstelling (dus enkel stoelen) is er plaats voor 25-30 personen. Er is altijd wel een ruimte die qua omvang en sfeer bij uw meeting, vergadering, training of workshop past. Op afspraak kunt u altijd vrijblijvend onze ruimtes komen bezichtigen, om te kijken of deze bij uw meeting of evenement passen.

Bij de huur van onze ruimtes is standaard het gratis gebruik van Wifi inbegrepen. In de grote vergaderruimte is een beamer en een whiteboard met projectiescherm aanwezig, deze mag u kosteloos gebruiken. Daarnaast zijn op aanvraag ook extra flipovers en een geluidsinstallatie beschikbaar.

Barkeys Bar

In Barkeys Bar is het altijd goed toeven! Ontspannen de dag opstarten met een goede kop koffie / thee of nog even gezellig borrelen en napraten over uw inspirerende training, er is van alles mogelijk. Naast het gebruik als ontvangstruimte, is de bar ook geschikt voor bijeenkomsten van kleinere gezelschappen (tot ongeveer 6 personen). Bijvoorbeeld voor een mediation- of brainstormsessie of om gezellig samen een creatieve workshop te volgen.

 

De Werkplaats

Met haar oppervlakte van bijna 50 m2 is De Werkplaats bij uitstek geschikt voor groepen (tot ongeveer 30 personen bij een theateropstelling). Deze sfeervolle, lichte ruimte is zeer geschikt voor diverse bijeenkomsten, zoals vergaderingen, (management) trainingen, cursussen, presentaties en workshops. In overleg passen we de zaalindeling aan op uw wensen en de aard van het evenement. Bij een boardroom of U-vorm opstelling is er plaats voor 2 tot 14 personen.

In De Werkplaats bevindt zich een whiteboard met presentatiescherm, welke u kosteloos mag gebruiken. Daarnaast zijn op aanvraag ook een beamer, flipovers en een geluidsinstallatie beschikbaar.

Het is mogelijk om Barkeys Bar of De Culinaria aan te schakelen als subzaal, waardoor de zaalindeling nog flexibeler wordt.

Op aanvraag zijn diverse arrangementen beschikbaar, om uw evenement naar wens te verzorgen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

De Culinaria

Onze lunchruimte ’De Culinaria’ is een zeer open en lichte ruimte van zo’n 40 m2. Hier kunt u samen ontspannen genieten van een heerlijke lunch, ter aanvulling op uw trainingsdag. Bij mooi weer openen we de deuren naar de veranda, zodat u hier ook gebruik van kunt maken.

Uiteraard is het mogelijk om deze sfeervolle ruimte te boeken voor bijvoorbeeld een presentatie of (creatieve) workshop. Aan de lange eettafel is standaard ruimte voor 16 personen.

Wij bieden diverse luncharrangementen aan en informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.