Met haar oppervlakte van bijna 50 m2 is De Werkplaats bij uitstek geschikt voor grotere groepen (tot ongeveer 20 personen). Deze sfeervolle, lichte ruimte is zeer geschikt voor diverse bijeenkomsten, zoals vergaderingen, (management) trainingen, cursussen, presentaties en workshops. In overleg passen we de zaalindeling aan op uw wensen en de aard van het evenement.

In De Werkplaats bevindt zich een whiteboard met presentatiescherm, welke u kosteloos mag gebruiken. Daarnaast zijn op aanvraag ook een beamer, flipovers en een geluidsinstallatie beschikbaar.

De Werkplaats is niet alleen geschikt als vergaderlocatie, maar is ook inzetbaar voor bijvoorbeeld een productpresentatie, bedrijfsborrrel of yoga lessen.

Het is mogelijk om Barkeys Bar of De Culinaria aan te schakelen als subzaal, waardoor de zaalindeling nog flexibeler wordt.

Op aanvraag zijn diverse arrangementen beschikbaar, om uw evenement naar wens te verzorgen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op via het informatieformulier.